Vranje, isključi se!

Lokalne vesti - Petak 28.03.2014 - 11:50

Vranje je jedan od 60 gradova u Srbiji koji će se u subotu priključiti svetskoj akciji „Sat za našu planetu“.

Stojković Stojković

Dragan Stojković direktor Direkcije za izgradnju grada kaže da će u Vranju u subotu od 20: 30 do 21: 30 časova biti isključena javna rasveta na šetalištu na relaciji od bivše Robne kuće do zgrade Gradske uprave.

Rasveta će prema njegovim rečima u pomenutom vremenskom periodu biti isključena  i na Trgu Staniše Stošića i u Radničkoj ulici na ulazu u grad .  

Akcija  ima  za cilj da stanovnicima planete skrene pažnju na njeno uništenje i neracionalno rasipanje energije.

U akciji osim Direkcije učestvuje i  udruženje „Za naše Vranje“ .

- Da bi smo građanima ukazali na to koliki je značaj same akcije  uradili smo flajere sa udruženjem „Za naše Vranje“ koje će aktivisti udruženja deliti na šetalištu i u kafićima.  

U tom vremenskom periodu u nekim kafićima biće isključena struja, a upaljene sveće.

Gostima će biti podeljeni flajeri sa porukama koliko je važno čuvati planetu i štedeti energiju  –  objašnjava  Stojković..  

Stojković je pozvao i građane da uzmu učešće u akciji, ali da i tokom cele godine štede  energiju,  jer kako je kazao energiju često trošimo i rasipamo neracionalno.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: