Vranje kao Bejrut!

Lokalne vesti - Četvrtak 23.10.2014 - 12:21

Glavna ulica u Vranju koja centar grada spaja sa ostalim ulicama potpuno je raskopana, a njeno dovođenje u red neizvesno je.

glavna ulica u Vranju - ulica u Bejrutu glavna ulica u Vranju - ulica u Bejrutu

Da li to znači da je prvi oktobarski sneg iznenadio izvođače radova na vodovodnoj mreži, direktor Direkcije za izgradnju Dragan Stojković kaže da radovi teku po planu, ali da će njihovo izvođenje biti otežano ukoliko se vremenske prilike pogoršaju.

– Za sada nema problema i u toku su završni radovi na delu ulice kod BAT-a.

Nakon toga krećemo dalje uz glavnu ulicu. Na kraju će preduzeće „Saba Belča“ da izvrši popunjavanje rupa i presvlačenje ulice, ali ne znamo kada će ti radovi da otpočnu – kaže Stojković.

OK Radio kontaktirao je i direktora „Vodovoda“ Krstu Janjića koji je rekao da radovi neće biti obustavljani i da su radnici tog preduzeća na terenu.

– Ma ko kaže da zbog snega nećemo da radimo?! Prestanite više da izmišljate i svako može da se uveri da naši radnici vredno rade na kanalizacionoj mreži u glavnoj ulici – kaže Janjić.

Na pitanje da li možda postoji problem u komunikaciji između nalogodavca Direkcije i izvođača radova, „Vodovoda“, Janjić tvrdi da sve „teče u najboljem redu“, iako u praksi to baš i ne izgleda tako. U redakciju OK Radija svakodnevno pristižu primedbe građana na funkcionisanje ova dva preduzeća, sa mišljenjem da sve teče „veoma usporeno“.

– Ova ulica više i ne liči na jednu gradsku i to glavnu saobraćajnicu.

Više podseća na neku ulicu u Bejrutu, nakon bombardovanja. Sramota i za grad i za preduzeća koja rade na zameni vodovodne mreže. Postali smo obična kasaba, a pogotovu kad i ulična svetla ne rade – kaže jedna od vlasnica lokala u glavnoj ulici.


Inače, krajnji rok za završetak svih radova u glavnoj ulici je 15. decembar, ali sudeći po situaciji na terenu, teško da će ulica Stefana Prvovenčanog do tog datuma zaličiti na gradsku saoraćajnicu i to glavnu.  

autor: Aleksandar Aca Stojković

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: