VRANJE: Letnja praksa za mlade POLITIKOLOGE

Lokalne vesti - Nedelja 15.10.2017 - 02:09

Vranje - Na Fakultetu političkih nauka u Beogradu održana je svečana promocija polaznika programa „Letnja praksa za mlade politikologe“, koji su zajednički realizovali ovaj fakultet i Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj, uz podršku 11 jedinica lokalne samouprave.

13 studenata obavilo stručnu praksu FOTO: vranje.org.rs 13 studenata obavilo stručnu praksu FOTO: vranje.org.rs

Tokom jula i avgusta, 13 studenata FPN imalo je priliku da u 11 jedinica lokalne samouprave obavi stručnu praksu i primeni deo teorijski stečenih znanja na fakultetu.

U projektu su učestvovali gradovi Šabac, Sremska Mitrovica, Leskovac, Pančevo, Vranje, Jagodina, Niš i Užice, kao i opštine Trstenik, Prokuplje i Savski Venac.

Na letnjoj praksi u Odseku za informisanje Gradske uprave Vranja bila je i Vranjanka Marija Janković, sa politikološkog smera FPN.

Jankovićeva je tokom jednomesečnog boravka obišla sve službe GU, upoznala se sa donošenjem odluka na lokalnom nivou i načinom funkcionisanja Gradskog veća i Skupštine grada Vranja.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: