Vranje nagradilo svoje najbolje đake

Lokalne vesti - Subota 28.06.2014 - 10:39

Povodom završetka školske godine, gradonačelnik Vranja Zoran Antić i predsednik Skupštine grada Slobodan Stamenković sa saradnicima priredili su prijem za najbolje učenike vranjskih osnovnih škola.

Najsupešniji vranjski učenici ispred Skupštine Vranja Najsupešniji vranjski učenici ispred Skupštine Vranja

Nakon uvodne reči članice Gradskog veća Nele Dimitrijević, prisutne đake i nastavnike pozdravio je gradonačelnik Zoran Antić koji je izrazio zadovoljstvo zbog broja „Vukovaca“, ističući značaj njihovog uspeha za sam Grad.

- Napravili ste veliki korak u životu, ali vas očekuje još dosta posla oko upisa u srednje škole, a potom na fakultete.

Najbolji đacima gradskih srednjih škola čestitao je i predsednik Skupštine Slobodan Stamenković koji je rekao da nema napretka ukoliko nas ne predstavljaju najbolji.

Na kraju, u sali Načelstva prigodni pokloni uručeni si i dobitnicima nagrada na republičkim i međunarodnim takmičenjima.

Želim da istaknem da zajedno sa vama radimo na afirmaciji Vranja jer ovim činom šaljemo lepu sliku širom Srbije - rekao je Antić.

Prisutnima se obratio i predsednik Skupštine Slobodan Stamenković, koji je rekao da je pre 30-tek godina bio upravo na mestu najboljih vranjskih đaka.

- Još uvek pamtim trenutke sa prijema i zbog toga želim da kažem da će ova praksa biti nastavljena - rekao je Stamenković i dodao da će priznanje najboljim đacima svakako biti motivacija za njihov dalji rad.

Obraćajući se najboljim srednjoškolcima, gradonačelnik Antić je rekao da ljudi u životu vrede onoliko koliko znaju i najavio skoro usvajanje Pravilnika o stipendiranju najuspešnijih učenika i studenata.



 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: