VRANJE OKOVANO, sneg napravio haos (Foto)

Lokalne vesti - Ponedeljak 04.01.2016 - 09:34

Najprometnije ulice u Vranju uglavnom su bile neočišćene u ponedeljak oko osam časova, a radnici i vozila nadležnih preduzeća za održavanje saobraćajnica su tek počeli da izlaze na teren.

Teško na na vranjskim ulicama za pešake i vozila. Foto: S.Tasić Teško na na vranjskim ulicama za pešake i vozila. Foto: S.Tasić

Na kolovozu Radničke ulice ima ugaženog snega, i tek po koji kamenčić rizle. Na Bulevaru AVNOJ-a je gotovo identična situacija.

U Stefana Prvovenčanog, od glavne autobuske stanice do centra grada je malo bolja situacija jer kamion preševskog predzteća „Saba Belča“ posipa rizlu na kolovozu, ali ne skida ugažen sneg i led. U istoj ulici na trotoarima radnici „Komrada“ posipaju led.

U Beogradskoj i kod zgrade Komiteta je situacija katastrofalna jer je na kolovozu led, a niko nije bacio rizlu ili so, ne barem u ponedeljak ujutru.

U Karađorđevoj i u Ive Lole Ribara  je situacija gotovo istovetna.

Ni šetalište nije čišćeno, samo iz „Komrada“ posipaju so. U tom delu je iz Kneza Miloša i Partizanske dotekla voda iz cevi koja je u toku noći pukla, pa je situacija još teža.


U Cara Dušana i Petog Kongresa je malo bolje  jer je očigledno da je u toku noći skidan led i sneg sa kolovoza u ovoim ulicama.

Nekadašnji stari put od Vranja do skretanja za Vranjsku Banju je čišćen i prohodan je. Od Bresnice do Vladičinog Hana put nije čišćen, ali je prohodan.

Magistralni put od Bresnice do Hana je prohodan i čišćen, kao i autoput Koridora 10.

 


 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: