Vranje preispituje saradnju sa udruženjima građana

Lokalne vesti - Utorak 11.11.2014 - 12:49

NVO “Životna pomoć“ za korišćenje poslovnih prostorija preduzeća “Kavim – Jedinstvo“ duguje 914.552 dinara, saopšteno je iz Gradskog veća u Vranju.

Grad uvodi red u duugovore na NVO: Stojančić Grad uvodi red u duugovore na NVO: Stojančić

Branimir Stojančić, portparol Veća objasnio je da je Grad za korišćenje skladišta tog preduzeća od strane NVO “Životna pomoć“ sklopio jednogodišnji ugovor 2008. a da je “Kavim – Jedinstvo“ispostavio račune do 2014. godine.

Stojančić je kazao da je iz tog razloga formirana radna grupa koja će utvrditi činjenično stanje i propuste koji su nastali nakon isteka ugovora između Grada i NVO “Životna pomoć“.

Stojančić je rekao da će se u narednom periodu preispitati svi ugovori koji su potpisani između Grada i nevladinih organizacija.

- Od strane gradskog javnog pravobranilaštva biće podnete određene prijave i biće pokrenuti nadležni organi da utvrde da li je bilo određenih nepravilnosti u dosadašnjem poslovanju Grada i nevladinih organizacija.

Kada je u pitanju “Životna pomoć“ naša ugovorna obaveza je za samo godinu dana, a dobili smo račune do 2014. godine.

Najverovatnije će dug o zakupu poslovnih prostorija “Jedinstva”, koje su prethodnih godina korišćene od strane NVO “Životna pomoć“ nakon isteka jednogodišnjeg ugovora sa Gradom biti prebačen toj nevladinoj organizaciji - kaže Stojančić.





 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: