VRANJE: Prvo pa MUŠKO!

Lokalne vesti - Nedelja 01.01.2017 - 11:15

Marija Dinić iz Vranja rodila je zdravog dečaka teškog 3,5 kilograma i dugačkog 54 santimetara, nešto manje od četiri sata posle ponoći, prvog dana Nove godine.

Stajić dodiruje porodilju u vranjskom ZC-u, dok Stanković stoji sa strane FOTO vranje.org.rs Stajić dodiruje porodilju u vranjskom ZC-u, dok Stanković stoji sa strane FOTO vranje.org.rs

Tim povodom pomoćnik gradonačelnika Aleksandar Stajić i većnik  Miroljub Stanković posetili su Dinićevu i uručili joj 50.000 dinara i poklone Grada.

- Grad Vranje već pet godina neguje praksu da izdvaja sredstva za prvorođenu decu u novogodišnjoj noći. Nadam se da će taj iznos naredne godine biti već - rekao je tom prilikom Stajić.

On je podsetio da lokalna samouprava izdvaja po 100 evra za svako rođeno dete i značajna sredstva za vantelesnu oplodnju.

- Nema veće radosti od rođenja deteta i lepšeg početka Nove godine.

Kao odgovorna lokalna samouprava preduzeli smo sve aktivnosti da završetak Hirurškog bloka počne u aprilu i da  odeljenja budu pod jednim krovom - izjavio je Stanković.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: