VRANJE: Skener ne radi 10 meseci!

Lokalne vesti - Nedelja 08.11.2015 - 10:55

Na Odeljenju radiologije Bolnice u Vranju skener je van funkcije od subote 17. januara, dakle tačno 10 meseci!

Skener, čudo tehinke Skener, čudo tehinke

Prema najavama portparola ZC Vranje Bebe Kanački, ugovori za opravku skenera potpisani su, i revitalizacija ovog značajnog dijagnostičkog aparata može se očekivati do kraja novembra.

Do tada, pacijenti se upućuju u Surdulicu, gde, kako nadležni kažu, za sada nemaju vćeih problema, osim troškova puta i čekanja na red.  

Ali, direktor Bolnice Zvonko Đorđević najavio je sređivanje skenera još do kraja januara, pa ništa. Sada je taj rok ponovo prolongiiran, pa opet ništa.  

A koliko se džrava brine o Vranju pokazuje i podatak da skener ne bi smeoo da radi više od 10 pregleda dnevno. U  Surdulici se ovo pravilo poštuje, i zato tamošnja Bolnica i ima skener.

U Vranju je, prema nadležnima, skener dnevno imao i po 20 pregleda, plus hitni slučajevi koji dolaze sa nekog od odeljenja, i zato, između ostalog, Vranje ima samo pokvaren skener.

Očigledno, do daljeg.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: