Vranje u akciji podrške deci oboleloj od raka

Lokalne vesti - Petak 12.02.2016 - 11:11

Svetski dan dece obolele od raka biće obeležen i u Vranju, u ponedeljak, 15. februara, humanitarnom akcijom i simboličnim puštanjem stotine balona ka nebu.

Zelene rukavice simbol borbe mališana i njihovih roditelja; Foto: nurdor.org Zelene rukavice simbol borbe mališana i njihovih roditelja; Foto: nurdor.org

Akciju u 23 grada širom Srbije organizuje Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka „NURDOR“, a u Vranju će biti izvedena na Trgu Staniše Stošića.

Tokom ovog humanitarnog događaja, naši sugrađani će biti u prilici da kupovinom balona i promotivnih artikala daju svoj doprinos izgradnji novog dečjeg hemato-onkološkog odeljenja u Nišu.

Udruženje „NURDOR“ najavljuje i postavljanje posebnih foto ramova sa velikim zelenim rukavicama u kojima će posetioci moći da se slikaju i podele fotografije na društvenim mrežama.

Tačno u 13 sati ka nebu će biti pušteno stotine balona, čime će smbolično biti poslata poruka podrške svim mališanima u Srbiji koji se leče od raka.

 

Svi koji žele da pomognu mogu da pošalju i SMS na broj 1150, čime pomažu unapređenje kvaliteta lečenja dece obolele od malignih bolesti.

 

Cena je 100 dinara i važi za sve mreže.


Ova humanitarna akcija deo je kampanje „I ja se borim“ koja ima za cilj podizanje svesti javnosti o malignim bolestima kod dece.

Kampanjom se i apeluje na svest svih građana Srbije da se uključe u stvaranju široke mreže solidarnosti u cilju pomoći i podrške oboleloj deci i njihovim porodicama.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: