VRANJE: Upao u kabinet GRADONAČELNIKA i PRETIO

Lokalne vesti - Petak 21.04.2017 - 09:28

Zbog toga što su njegovom sinu nadležni napisali prekršajnu prijavu zbog prodaje jagoda van pijace u Vranju, muškarac star oko 50 godina, ušao je u kabinet gradonačelnika Slobodana Milenkovića i pretio predstavnicima lokalne samouprave i službenicima koji su se tu zatekli.

Grad Vranje: Šta je radilo obezbeđenje? FOTO OK Radio Grad Vranje: Šta je radilo obezbeđenje? FOTO OK Radio

Policija je potvrdila ovaj događaj, ali nije želela da otkriva više detalja, uz obrazloženje da je rad na slučaju u toku.

Prema saznanjima OK Radija, slučaj je prijavljen policiji u utorak 18. aprila.

Nezadovoljni muškarac je u kabinetu gradonačelnika verbalno pretio Ivici Taškoviću, načelniku komunalne policije, zatim jednom radniku obezbeđenja GU, kao i Nenadu Antiću, zameniku gradonačelnika Vranja i Dušanu Aritonoviću, načelniku GU.

O događaju je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Vranju, koje se izjasnilo  da je primilo obaveštenje i da je naložilo da se dostavi izveštaj o ovom  incidentu.

Prema saznanjima OK Radija muškarac koji je pretio, govorio je da će da „ih očisti sve“, od načelnika komunalne policije, preko komunalne patrole, pa do  gradskih čelnika.

U trenutku pretnji u kabinetu su bili Ivica Tašković, Nenad Antić i radnik obezbeđenja.

Tašković je bio i na terenu kada je komunalna policija napisala prijavu zbog vanpijačne prodaje.

Akteri ovog događaja nisu želeli da daju izjave za OK Radio, jer je istraga o ovom slučaju u toku.

Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković na službenom je putu i nalazi se van Vranja.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: