Vranje: Zapaljen auto gradskom većniku

Lokalne vesti - Petak 26.09.2014 - 10:06

Gradskom većniku Nebojši Stojanoviću Jelašnici zapaljen je privatni automobil u dvorištu njegove porodične kuće.

Kako je OK Radiju potvrđeno u policiji, mercedes beogradskih tablica izgoreo je u dvorištu kuće Stojanovića u Oplenačkoj ulici broj 1 u Vranju  oko 2:30 u noći između četvrtka i petka.

Vozilo je tom prilikom potpuno izgorelo.

Prema rečima portparola PU Vranje Dragana Stamenkovića u požaru je oštećeno i drugo vozilo koje je takođe bilo parkirano u dvorištu Stojanovićeve porodične kuće.
 
Radi se takođe o mercedesu, ali je on imao vranjske tablice i pripada većnikovim roditeljima. Požar su lokalizovale vatrogasne ekipe.

Uviđaj  je u toku, a na licu mesta nalaze se ovlašćena lica PU Vranje.

Nebojša Stojanović na licu mesta bio je vidno potresen, jer je, kaže,  zabrinut za bezbednost svoje porodice, a naročito svog devetogodišnjeg sina.

- Ne mogu ni u koga da sumnjam, apelujem na nadležne organe da reše slučaj u cilju bezbednosti svih građana Vranja, jer  se ovako nešto ne dešava prvi put – kaže Stojanović.

Nebojša Stojanović inače je u Gradskom veću zadužen  za resor komunalne delatnosti i infrastrukture.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: