Vranjska Banja: Funkcije za socijaliste

Lokalne vesti - Ponedeljak 22.05.2017 - 09:22

Vranje – Skupština gradske opštine Vranjska Banja u ponedeljak raspravlja o novom rukovodstvu, koje će biti dopunjeno kadrovima lokalnog SPS-a.

Novi predsednik Sentić i njgov zamenik Milenković FOTO: D. Ristić/OK Radio Novi predsednik Sentić i njgov zamenik Milenković FOTO: D. Ristić/OK Radio

Ovim se faktički uspostavlja koaliciona saradnja između vranjskog SNS-a i SPS-a i realizuje dogovor vrhova ove dve partije.

Na sednici bi trebalo da se usvoji ostavka dosadašnjeg predsednika opštine Nebojše Bogdanovića (SNS), koju je u pisanoj formi podneo 16. maja.

Po nekim prethodnim najavama, Bogdanović odlazi na novu dužnost, o kojoj ovdašnji naprednjaci nisu želeli da govore.

Ostavkom predsednika opštine, prestaje mandat i njegovom zameniku i članovima opštinskog veća, tako da se na sednici skupštine uspostavlja nova lokalna vlast.

U toj novoj vlasti će uzeti učešća i kadrovi SPS-a, shodno svojoj snazi na lokalu.

Mesto predsednika gradske opštine Vranjska Banja preuzima Bogdanovićev zamenik, Dragan Sentić (SNS).

Prema dogovoru, mesto zamenika predsednika gradske opštine pripašće potpredsedniku GrO SPS Predragu Milenkoviću, nakadašnjem predsedniku banjske opštine.

Banjskim socijalistima pripašće i jedno mesto u opštinskom veću, koje će popuniti Ivica Milenković, kamerman RTV Vranje, koji je i ranije obavljao ovu dužnost.

- O njegovom resoru ćemo sa naprednjacima razgovarati narednih dana, kao i o svim drugim detaljima – kaže za OK Radio Predrag Milenković.

Prema našim saznanjima, banjski socijalisti će dobiti i mesto u Upravnom odboru Specijalne bolnice za rehabilitaciju.

Trenutno se vode i pregovori o tome da troje članova SPS-a, koji su bili u radnom odnosu do promene vlasti prošlog juna, budu vraćeni na svoja radna mesta.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: