VRANJSKA PLUS emituje program i na ENGLESKOM!

Lokalne vesti - Petak 04.08.2017 - 17:06

Bez obzira što praktično emituje eksperimentalni program, TV Vranjska plus u petak je prevazišla sva očekivanja gledalaca, bila ona pozitivna ili negativna.

Sa sajta Vranjske plus FOTO screen shot Sa sajta Vranjske plus FOTO screen shot

U rudimentu informativnog programa, za koji je ova televizija dobila 6,5 miliona dinara iz gradskog budžeta na konkursu za sufinansiranje medija, ova televizija čitavog dana u petak vrti tri plus iste vesti.

Prva jedna plus, ili dve, odnose se na vrućinu, sa lažnim „pokrivalicama“ na kojima su radnici u parku u dugim rukavima i gunjevima, (bez naznake da se radi o arhivi), a druge dve su od četvrtka, jedna o Haremluku, a druga o početku festivala u Hanu.

Ostali mediji i „mediji“ u Vranju o ovome su izveštavali u ponedeljak, eventualno u utorak.
 
„Vesti“ se emituju na dva sata, a nigde nema ni jednog ljudskog lica, voditelja ili slično, već se za čitav program koriste samo mašine.

Ostatak programa još je simpatičniji od informativnog dela. U čitavom danu nema ni jedne jedine sekunde sopstvene proizvodnje, već su sve to emisije drugih televizija ili nezavisnih produkcija.

Vrhunac je dosegnut oko 11 časova, kada je puštena strana reklamna emisija, pribogu kao srpski „Dormeo“, vezana za patke i gadžete, a koja je na Vranjskoj plus išla bez prevoda, pa su Vranjanci mogli omiljenu naprednjačku televiziju da prate na svom milom engleskom!

Jedini prevod je telop preko čitavo ekrana: kažite nam jedan pametan sat koji smo pomenuli u emisiji.

U emisiji o kompjuterima reklame idu vezano za poljoprivredu, a u poljopriivredi za putovanja, a u putovanjima (emisija KCN-a iz 2013.) o kompjuterima...

Za čitavo emitovanje programa u petak do 14 časova Vranjska plus nije emitovala ni jednu sekundu svoje proizvodnje, niti pak ijednu sekundu o nečemu što se dešavalo u Vranju.   

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: