VRANJSKE i OK RADIO: Ne trebaju nam vaše pare!

Lokalne vesti - Ponedeljak 24.07.2017 - 17:07

Lokalni nedeljnik „Vranjske“ i OK Radio obaveštavaju javnost da neće iskoristiti sredstva koja su im dodeljena na konkursu za sufinansiranje medijskih sadržaja Grada Vranja za 2017. godinu.

Grad i pare, veza neprekidna FOTO OK Radio Grad i pare, veza neprekidna FOTO OK Radio

Svesni da će na ovaj način najviše biti oštećeni građani, koji će ostati bez neophodnih validnih informacija na dnevnom nivou, ipak ne možemo pristati na bezakonje i silu kojima su i ovoga puta pribegli lokalni vlastodršci.
 
Samim tim, „Vranjske“ i OK Radio neće potpisati ponuđene ugovore sa Gradom, te tako nećemo biti u obavezi ni da realizujemo planirane projekte.
 
 „Vranjske“OK Radio će, bez obzira na ovakav sraman ishod konkursa,  nastaviti da informišu građane  juga Srbije pravoremeno, objektivno i profesionalno, baš onako kako je su to činili i do sada.
 
Sa posebim zadovoljstvom ova dva medija pratiće način na koji se odobreni projekti realizuju, pomognuti novcem građana Vranja, kao i moguće domete takvog izveštavanja.
 
Ujedno, „Vranjske“ i OK radio pozivaju građane da, prateći programe medijskih kuća kojima su dodeljena sredstva, sami zaključe ko i kako troši njihov novac.

Rešenjem koje je potpisao gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković, od 15 miliona dinara, „Vranjskim“ je dodeljeno 150.000,  a  OK Radiju ukupno 200.000 dinara.
 

Vukašin Obradović, glavni i odgovorni urednik „Vranjskih“

Saša Stojković, programski direktor OK Radija
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: