VRANJSKE proslavile 1.000 BROJ

Lokalne vesti - Subota 14.05.2016 - 16:55

Vranje - Novine „Vranjske“ su u petak uveče u lokalnom restoranu „A2“ sa prijateljima, zvanicama i zvaničnicima proslavila svoj veliki jubilej, izlazak 1.000 broja novina.

Redakcija VRANJSKIH na proslavi FOTO D. Stanić Redakcija VRANJSKIH na proslavi FOTO D. Stanić

Ovaj nedeljnik počeo je da izlazi 8. decembra 1994. godine, i do hiljaditog broja narastao je u najuticajniji štampani medij među lokalnom štampom u Srbiji.

Značaj ovog lista potvrdio je i sastav prisutnih na proslavi - bili su tu i predstavnici stare i nove vlasti, te Vojske, policije, stranaka, medija, praktično svako ko nešto znači u Vranju.

Pored prijatelja „Vranjskih“ bilo je tu i mnogo advokata, ljudi iz lokalne samouprave, umetnika, novinara, predstavnika poslovne čaršije...

Lepo veče ispratila su čak dva benda, gosti iz Niša bili su zapažani na skupu, dok su oni iz Beograda, koji su došli sa dva prevoza, nešto kasnili na događaj.

Proslava jubilarnog, 1.000 broja „Vranjskih“ protekla je u prijateljskoj i slavljeničkoj atmosferi, uz govor vlasnika i glodura Vukašina Obradovića.

On se javno izvinio svakome o koga su se novine bilo kada ogrešile, napominjući da su „Vranjske“ i pored svih iskušenja održale kurs nezavisnosti, i obećao da će sa takvom politikom list nastaviti i nadalje.  
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: