Vranjski KARIĆI na MALDIVIMA

Lokalne vesti - Ponedeljak 06.02.2017 - 09:32

Vranje – Novopečeni mladenci Dana Karić i Nikola Stojiljković svoj medeni mesec provode na Maldivima.

Dana Karić Stojiljković na egzotičnoj plaži FOTO: Instagram/Dana Karić Dana Karić Stojiljković na egzotičnoj plaži FOTO: Instagram/Dana Karić

Ćerka Bogoljuba Karića je za svoje pratioce na Instagramu objavila fotografiju sa odmora na Maldivskim ostrvima, na kojoj se vidi kako uživa u odmoru na egzotičnoj plaži.

- Želim zauvek da živim na ljuljašci, to bi bilo idealno - napisala je Dana u komentaru uz fotografiju na društvenoj mreži.

Nakon raskošne svadbe, koja je održana u Beogradu poslednjeg dana 2015. godine, mladenci su za medeni mesec odabrali Maldivska ostrva.

Danin otac, Bogoljub Karić, prošle sedmice je posetio svoje prijatelje u Vranju i tom prilikom radosno objavio da mu je ćerka trudna.

Bogoljubov zet Nikola, sin je Momira Stojiljkovića, direktora vranjskog “Komrada” i jednog od podpredsednika Gradskog odbora Srpske napredne stranke.

Zaposlen je u jednoj velikoj privatnoj kompaniji u Beogradu, dok je Dana Karić Stojiljković predsednica porodične fondacije "Braća Karić".
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: