VRANJSKI RIJALITI: Profesorka nije kriva!

Lokalne vesti - Ponedeljak 02.11.2015 - 20:15

Afera oko pojavljivanja nepristojne fotografije profesorke muzike Suzane Alar iz Vranja u gotovo svim tabloidnim medijima u zemlji dobija nov obrt.

Lice za koje tabloidi tvrde da pripada Suzani Alar FOTO FB, telegraf.rs Lice za koje tabloidi tvrde da pripada Suzani Alar FOTO FB, telegraf.rs

U utorak tačno u podne sastanak na ovu temu imali su profesori srednjih škola u kojima Suzana radi, posle čega su izdali saopštenje za javnost.

U ovom dokumentu se kaže da je Suzana Alar pred direktorima Hemijske, Medicinske, Ekonomske i Tehničke škole svedočila da se u medijima nije pojavila njena fotografija, nego da je reč o obradi u fotošopu, posle koje se ona obratila „nadležnim organima“.

Alarova je, kažu direktori, na tom sastanku izjavila da ničim nije želela da ukalja ugled prosvetnog radnika, niti ugled škola u kojima radi, jer živi od toga i kao samohrana majka izdržava porodicu.

Uz to, u saopštenju se napominje da direktori nemaju primedbe na rad Alarove, te da ona ima dve kćeri, dok je njen suprug „dao život za Srbiju 1999. godine“.

Saopštenje su potpisali direktor Hemijske Nenad Mišić, Ekonomske Branko Trajković, Medicinske Gordana Jovanović i Tehničke škole Slaviša Anđelković.   
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: