"Vrata Vranja otvorena za mlade"

Lokalne vesti - Četvrtak 13.08.2015 - 09:44

U dvorištu OŠ "Vuk Karadžić" u Vranju, u organizaciji Kancelarije za mlade, održana je centralna svečanost povodom Međunarodnog dana mladih.

Gužva na proslavi Dana mladih Gužva na proslavi Dana mladih

Obraćajući se okupljenima, koordinator KZM Nemanja Dejanović se zahvalio saradnicima i partnerima iz svih organizacija sa kojima Kancelarija deli zajednički cilj, a to je kontinuirano unapređenje položaja mladih ljudi i rad na njihovom aktivizmu.  

Aktivnosti Kancelarije podržao je i gradonačelnik Zoran Antić, najavljujući i podršku Grada u izradi nove vizije, akcionog plana za mlade i drugih programskih aktivnosti.

Čestitajući Dan mladih, zamenik gradonačelnika Dragoljub Stevanović je ponovio da su vrata Gradske uprave otvorena za mlade Vranjance,  koji svoje sugestije i primedbe mogu kanalisati upravo preko prisutnih organizacija i ustanova.  
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: