VRHUNAC BAHATOSTI: Parkirao na sred raskrsnice!

Lokalne vesti - Ponedeljak 24.11.2014 - 09:37

Za tačno godinu dana od kako je OK Radio pokrenuo akciju „Pokažite bahatost vlasti u Vranju“, objavljeno je više od 30 primera bahatosti u saobraćaju, a ova slika pokazuje vrhunac bezobrazluka vranjskih vozača.

ostavio automobil na raskrsnici u Gornjoj carsiji ostavio automobil na raskrsnici u Gornjoj carsiji

Naime, vozač „lade nive“ svoje vozilo ostavio je na sred raskrsnice Niške i Zlatiborske ulice u gornjem delu grada.

Štaviše, na „ladi“ nisu bila upaljena ni četiri žmigavca, što označava trenutno i prinudno zaustavljanje, već je vozilo bilo ugašeno i bez putnika, što je ugrožavalo bezbednost saobraćaja u toj raskrsnici.

Obzirom da u Zakonu o bezbednosti saobraćaja ovakav prekršaj i nije predviđen, jer ga je skoro teško i zamisliti, policija bi ovom vozaču trebalo da napiše bar mandatnu kaznu u iznosu od 5.000 dinara za parkiranje vozila na manje od pet metara od raskrsnice.

OK Radio i dalje nastavlja započetu akciju, te ukoliko primetite ovakav ili sličan primer bahatosti vranjskih vozača, fotografišite i pošaljite sliku na mail adresu acaokradio@gmail.com

autor: Aleksandar Aca Stojković

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: