VUČIĆ: Donosimo SVEŽE PARE na jug

Lokalne vesti - Petak 14.10.2016 - 10:42

Vranje - Premijer Aleksandar Vučić najavio je u Nišu na sastanku sa gradonačelnicima, načelnicima okruga i predsednicima opština sa juga Srbije da Vlada dovodi nove investitore na jug zemlje.

Vučić na sastanku u Nišu FOTO FB A. Vučić Vučić na sastanku u Nišu FOTO FB A. Vučić

On je pred novinarima naglasio da Vlada radi ono što niko nije uradio u proteklih 50, 60 i 70 godina.

Premijer Vučić je istakao da je Vlada, mimo onoga što finansiraju ministarstva, odvojila dodatnu podršku za jug Srbije od dve milijarde dinara.

- Doneli smo 17 miliona evra dodatne podrške, grad Niš će dobiti 300 miliona dinara samo za fasade, dobiće Vranje, Pirot, oko 50 miliona dinara. Ulagaćemo u izgradnju drugih objekata, sportskih, u banje

Država će raditi na tome da se još novca obezbedi za jug Srbije kroz investicije i nova radna mesta
- najavio je Vučić.

Odgovarajući na pitanje kako sprečiti odlazak ljudi i sa juga, ali i iz cele Srbije, premijer je odgovorio da je to globalni proces koji ne može da se spreči.

Sastanku u Nišu je prisustvovao i gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković.

- Vranje je dobilo 50 miliona dinara i to su značajna sredstva, koje ćemo opredeliti za infrastrukturne radove i obnovu fasada.

Ovo je dokaz brige države o jugu Srbije i rešenosti da se uslovi za život građana poboljšaju - istakao je Milenković.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: