Vučić ISPROZIVAO Tončeva

Lokalne vesti - Subota 16.04.2016 - 10:29

Miting SNS-a u Vranju, na kome je govorio i predsednik te stranke Aleksandar Vučić, prošao je, pored ostalog, i u znaku napada na doskorašnjeg koalicionog partnera, SPS, partiju koja baš ovde ima najjače uporište u Srbiji.

Vučić u Vranju FOTO: D. Ristić Vučić u Vranju FOTO: D. Ristić

Vučić je na mitingu u Vranju poručio socijalistima da je „razumeo njihove najnovije poruke i da zna šta mu je činiti u budućnosti“.

U skladu sa svojom kampanjom, on je prvo napao rukovodstvo Vranja, a onda direktno prozvao i lidera Surdulice Novicu Tončeva.

- Dočekao sam pre nekoliko dana da njihova jedina poruka sa mitinga u Beogradu, a slična je bila i ovde u Vranju, bude 'Vučiću pederu'. Hvala vam, gospodo, na tome.

Hvala vam prijatelji na tome. Nastavite sa takvom politikom, ali to nije ni plan, ni program za budućnost
- rekao je Vučić.

Lider naprednjaka je dodao i da je od "velikaša koji vedre i oblače po jugu Srbije" očekivao da će dovesti nove investitore, ili, na primer, da predsednik opštine Surdulica i funkcioner SPS Novica Tončev kaže da će zaposliti 500 ljudi, a da je dočekao da čuje "Vučiću pederu".

- Hvala ti prijatelju, odlično sam razumeo sve vaše poruke i znam šta mi je činiti u budućnosti - ponovio je Vučić.

Vučić nije najavio dolazak novog nemačkog investitora na jug Srbije, što je obećao prilikom polaganja kamena temeljca za „Ikeu“, ali je poručio da će država uspeti da se izbori za radnike u Vranju, da omogući da „Geoks“ nastavi da radi, ali i da dovede „nove Geokse“.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: