VUČIĆ: Osiguraćemo bezbednost Srbije

Lokalne vesti - Utorak 17.11.2015 - 14:28

Vranje - Premijer Srbije Aleksandar Vučić posetio je u utorak sa visokim komesarom UN za izbeglice Antoniom Guterešom centar za migrante u Preševu.

Srbija će nastaviti da brine o izbeglicama; Foto: Tanjug/Tanja Valič Srbija će nastaviti da brine o izbeglicama; Foto: Tanjug/Tanja Valič

- Srbija će primati i pokazivati solidarnost i humanost prema svim ovim ljudima, to će dobro govoriti o našoj zemlji, ali i tim ljudima dobro o našem narodu.

To će nam se jednog dana vratii kroz njihovu ljubav i poštovanje - rekao je Vučić, prenosi Tanjug.

Vučić je istakao da će se na granicama sprovoditi i da se sprovode kontradiverzioni pregledi kako bi se obezbedila bezbednost svih građana Srbije.

On je zahvalio Guterešu na poseti Srbiji i dodao da će naša zemlja nastaviti da brine o izbeglicama jer su "u 99,99 odsto slučajeva to dobri ljudi, proterani sa ognjišta, naterani da napuste zemlju zbog terorizma i raznih drugih razloga".

Premijer je izjavio da građani Srbije ne moraju da brinu zbog terorističkih napada jer će država učinti sve kako bi se osećali sigurno i bezbedno, i najavio za subotu zajedničku vežbu srpskih oružanih snaga.

- Preduzete su vanredne mere, koje ćemo preduzimati i dalje - rekao je Vučić.
 

Tanjug, OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: