VUČIĆ: Vraćamo poverenje u VOZOVE (FOTO, VIDEO)

Lokalne vesti - Četvrtak 02.03.2017 - 15:24

Premijer Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je u četvrtak na železničkoj stanici u Vranju svečanosti povodom otvaranja rekonstruisane deonice Ristovac – Vranjska Banja.

Vučić na stanici u Vranju FOTO OK Radio Vučić na stanici u Vranju FOTO OK Radio

Vučić se zahvalio ruskom preduzeću „RŽD Internešnal“ na uspešnoj saradnji na rekonstrukciji srpskih pruga i izrazio uverenje da će se saradnja između Srbije i Rusije nastaviti još uspešnije i aktivnije.

Vučić je naglasio da su mnogi građani Srbije proteklih godina izgubili poverenje u srpske železnice.

- Posle mnogo godina, decenija, počeli smo da vraćamo poverenje u železnice i vozove.

Nedostaje nam još samo 80 kilometara da bi imali ozbiljnu prugu i ozbiljne vozove, koji mogu da se kreću brzinama od preko 100 kilometara na sat, kao što je to slučaj u svim razvijenim zemljama
– rekao je Vučić.

On je naglasio da ima još posla, ali to zahtevai  mnogo rada.

- Moramo još mnogo da radimo,a ne da očekujemo da nam nešto padne s neba – zaključio je on.

Aleksandar Vučić je rekao da je pogledao u kakvom se stanju nalazi železnička stanica u Vranju i zaključio da će od sledeće godine morati da se radi i na uređenju staničnih zgrada u Srbiji.

- Živelo Vranje, živela Srbija i živelo srpsko-rusko prijateljstvo – zaključio je svoj govor Vučić.

Na svečanosti su govorili i ambasador Rusije u Beogradu Aleksandar Čepurin, v.d. direktor „Infrastrukture Železnica Srbije“ Dušan Garibović i generalni direktor preduzeća RŽD Internešnal“ Sergej Aleksejevič Pavlov.

 

    

    

 

 

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: