VUČIĆ: Znamo cilj, ali NEĆE BITI LAKO (VIDEO)

Lokalne vesti - Četvrtak 02.03.2017 - 18:40

Na mitingu predsedničkog kandidata SNS-a Aleksandra Vučića u Vranju, posle nastupa njegovih koalicionih partnera koji su trajali nešto manje od sat vremena, govorio je i sam Vučić, oko 18:50 minuta.

Vučić: Devet puta sam bio u Vranju FOTO OK Radio Vučić: Devet puta sam bio u Vranju FOTO OK Radio

On je rekao da SNS i on lično „znaju kakav nam je cilj, a on nije ni lični ni partijski, već stabilna i jaka Srbija, a to možemo samo zajedno da ostvarimo“.

Vučić je okupljenim pristalicama, njih oko 5.000, koliko uopšte može da stane u halu u Vranju, poručio da on nije samo stranački, nego i kandidat građana.

- Neću dozvoliti da od Srbije prave ni Ukrajinu, ni Makedoniju. Nisam ih se uplašio.

Za poslednje tri godine sam bio devet puta u Vranju, a vi pokušajte da se setite da li su od 1945. godine svi premijeri zajedno toliko puta bili u Vranju.

Ja znam da ljudi u Srbiji i u Vranju žive teško.

Svako mesto u Srbiji mi je jednako drago, ali mi je jednako važno i svako mesto na Kosovu i Metohiji.

Svih ovih godina smo razvijali Vranje i jug Srbije, pa sad imamo "Jumko", "Simpo", "Teklas",...gradimo železničku prugu, a do kraja godine, biće gotov i autoput
- najavio je Vučić.

Njegovo izlaganje pratile su ovacije pristalica, uz povike "Pobeda", "Vučić", a masu je dodatno podigao i Palma gestikulirajući ljudima da se podignu i aplaudiraju.

- Koje smo mi fabrike zatvorili, kao naši protivnici, ne, ni jednu, samo smo obnavljali ono što su oni uništili.

Borićemo se zajedno, da nam bude bolje i da Srbija bude jaka. Ovi izbori neće biti laki
- poručio je Vučić.

 

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: