Vulin dovodi ruskog ambasadora

Lokalne vesti - Petak 14.08.2015 - 09:33

Vranje - Ministar Aleksandar Vulin dolazi u petak na jug Srbije.

Ministar Vulin na jugu FOTO vaseljenska.com Ministar Vulin na jugu FOTO vaseljenska.com

Pored njega, Bujanovac će posetiti i komandant Žandarmerije Goran Dragović, ambasador Rusije u Beogradu Aleksandar Čepurin, i kodirektor Srpsko-ruskog humanitarnog centra u Nišu, Viktor Safjanov.

Oni će obići Prihvatni centar za migrante u Preševu, kome je Srpsko-ruski humanitarni centar donirao agregate za električnu energiju, rezervoare za vodu, reflektore i peći za grejanje.

Nakon posete Preševu, Vulin i Čepurin će kod crkve Svetog Jovana bogoslova, u mestu Srpska kuća položiti vence na spomenik podignut u znak sećanja na dvadeset srpskih policajaca poginulih u borbi, kako se navodi u saopštenju Vlade, „protiv albanskih terorista“ od 1999. do 2003. godine.

Ovo spomen obeležje donedavno se nalazilo na mestu pogibije tri policijska službenika, iznad sela Lučane u opštini Bujanovac.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: