Vulin sa najugroženijima u Hanu

Lokalne vesti - Četvrtak 05.02.2015 - 07:58

Vranje - Ministar za rad, zapošlјavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin poručio je prilikom posete Vladičinom Hanu da pomoć deci iz socijalno ugroženih porodica treba da bude prioritet kako lokalne samouprave, tako i nadležnih ministarstava.

Ministar Vulin u Vladičinom Hanu Ministar Vulin u Vladičinom Hanu

Vulin je obišao Dnevni boravak  za decu i mlade sa smetnjama u razvoju, a nakon toga je prisustvovao humanitarnoj akciji koju su organizovali  udruženje „Životna pomoć“ iz Vranja i opština Vladičin Han.

Ministar Vulin je uručio poklone deci iz socijalno najugroženijih porodica, hranitelјskih porodica i deci sa posebnim potrebama.

Tokom boravka u Vladičinom Hanu Vulin je razgovarao sa Branislavom Tošićem, predsednikom opštine, Slavišom Bulatovićem, načelnikom Pčinjskog okruga, Goranom Mladenovićem, poslanikom SNS-a, Nebojšom Trajkovićem, direktorom vranjske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje kao i Dobrijem Stevanovićem, direktorom Centra za socijalni rad u Vladičinom Hanu.

Ministar Aleksandar Vulin je najavio otvaranje 500 radnih mesta u kompaniji “Džinsi”, koja bi na jesen trebalo da pokrene proizvodnju u pogonima u Vladičinom Hanu.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: