Vulin u poseti Preševu

Lokalne vesti - Sreda 24.06.2015 - 08:26

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Aleksandar Vulin obići će u sredu Preševo, u nameri da se upozna sa stanjem na tereno izazvanom prisustvom velikog broja migranata u tom gradu.

Ministar Vulin u poseti jugu Srbije Ministar Vulin u poseti jugu Srbije

Prema najavama iz ministarstva, Vulin će razgovarati da se jedna od poslovnih zgrada sa restoranom bude prilagođena za privremeni smeštaj tih ljudi.

Taj objekat - Upravna zgrada sa restoranom preduzeća za obradu duvana u Preševu je u sastavu Duvanske industrije Vranje.

- Upravna zgrada sa restoranom "bi trebalo da bude prilagođena za prihvat i privremeni smeštaj migranata koji ulaze na teritoriju Srbije - saopštilo je Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Vulin je predsednik vladine Radne grupe za rešavanje problema mešovitih migracionih tokova, čiji je zadatak da prati, analizira i razmatra pitanja mešovitih migracionih tokova u Srbiji.

Zadatak Radne grupe je da predlaže mere za rešavanje problema i da usklađuje stavove nadležnih državnih organa i drugih institucija koje se bave pitanjem mešovitih migracionih tokova.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: