Za naše Vranje, za lepši grad (FOTO)

Lokalne vesti - Subota 19.07.2014 - 10:22

Udruženje građana “Za naše Vranje” koje okuplja oko 250 članova, uglavnom mladih ljudi, potpisalo je ugovor o saradnji sa Direkcijom za izgradnju grada o poslovnoj saradnji.

most na vranjskoj reci most na vranjskoj reci

- Predmet ovog ugovora je vršenje usluge farbanja, orezivanja šiblja i skupljanje košene trave.

Po ovom ugovoru udruženje "Za naše Vranje" obavezalo se na vršenje sledećih usluga: farbanje gradskih klupa, gradskih žardinjera, stubića, ograda na mostovima, farbanje semafora i pranje laterni, orezivanje šiblja i skupljanje košene trave.
Pomenute usluge vršiće aktivisti  udruženja "Za naše Vranje" bez nadoknade. Potreban materijal i stručni nadzor nad izvođenjem radova vršiće predstavnik Direkcije.

Slogan te naše zajedničke akcije je  "Za lepši grad - Za naše Vranje" – kaže za OK Radio Ilija Popović, predsednik udruženja.

Pripadnice lepšeg pola udruženja “Za naše Vranje” istog dana kada je i ugovor potpisan krenule su sa ulepšavanjem grad, kako dalje navodi Popović.

Svojim Volonterskim radom naše članice su farbale žardinjere ispred Direkcije i time pokazale da je potrebno samo malo dobre volje i naš će grad biti mnogo lepši.

U periodu od 11. do 17. jula  volonteri udruženja "Za naše Vranje" izveli su radove na farbanju žardinjera i ograde na mostu u ulici Bulevar AVNOJ-a – ističe Popović.

Dušan Đorđević
 

              

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: