Za policiju NE VAŽE PRAVILA!

Lokalne vesti - Nedelja 03.01.2016 - 12:19

Da kojim slučajem postoji šampionat u kršenju pravila parkiranja, policija u Vranju bi ušla u najuži izbor za titulu. Naime, čitaoci portala OK Radija gotovo svakodnevno šalju fotografije bahatog ponašanja vranjskih policajaca kada je parkiranje u pitanju.

Bahatost u parkiranju kao pravilo. Bahatost u parkiranju kao pravilo.

Poslednja u nizu fotografija koja je stigla na adresu OK Radija je ova koja pokazuje da su se policajci parkirali na mestu koje je predviđeno samo za taksi vozila.

Fotografiju je poslao izrevoltirani taksista M.C. u nadi da će kod policajaca proraditi savest i da će i oni poštovati pravila kada je parkiranje u pitanju.

Ukoliko i vi imate slične fotografije, koje pokazuju bahatost i nemar nadležnih državnih organa možete ih poslati OK Radiju na mejl okradio92.8@gmail.com ili u poruci na našoj FB stranici.

Vi šaljite, a mi ćemo objavljivati, a policija i ostali će se valjda jednom dovesti u red i poštovati pravila. U suprotnom, za očekivati je da će i njih neko početi da kažnjava, kao što oni kažnjavaju građane kada su slične situacije u pitanju.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: