Zagrevanje pred Balkan strit

Lokalne vesti - Četvrtak 19.06.2014 - 09:34

U okviru promotivnih aktivnosti „Balkan Street“ festivala u Vranju, svoj doprinos daće inostrani mladi muzičari nastupom u vranjskom irskom pabu „Shamrock“.

Ilustracija Ilustracija

Nakon prvog održanog humanitarnog koncerta i nastupa bendova i DJ-eva u letnjoj pivnici „Street“ , humanitarne aktivnosti u najavi „Balkan Streets“ festivala nastavljaju se 20. i 21. juna.

Uključivanjem u širu akciju pružanja pomoći stanovništvu ugroženom elementarnim nepogodama u centralnoj Srbije, Vranjancima će se predstaviti  britanski  DJ Scotty MasterPeace iz Mančestera, Velika Britanija i mladi američki kantautor Brian Smith.

Ovom prilikom će se, umesto ulaznica, za pomenuti događaj prikupljati pomoć u vidu neophodnih životnih namirnica za stanovništvo Krupnja, a listi prioriteta je konzervirana dugotrajna hrana koja se može čuvati van frižidera.

Nastupi su planirani za 22:30, organizatori apeluju na građanstvo juga Srbije da se pojave u što većem broju kako bi se prikupila hrana za ugrožene.

“Balkan Streets” festival biće održan u periodu 10-12. avgusta 2014. i pored koncerata biće održane i međunarodne art-jam radionice kreativnog pisanja i slem poezije, DJ-inga i izrade grafita i murala za sve zainteresovane mlade ljude iz Vranja i regiona.

Realizator ovog događaja je udruženje Generator u saradnji sa međunarodnom omladinskom mrežom O.R.A. , partnerskom organizacijom Rotter  Baum iz Berlina, Kancelarijom za mlade Vranje i Ministarstvom omladine i sporta.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: