Zakucao se u građevinsku mašinu na Koridoru

Lokalne vesti - Utorak 04.11.2014 - 11:20

Radnik obezbeđenja na Koridoru 10 u Vranju Miroljub Mitić (30) poginuo je u ponedeljak u saobraćajnoj nezgodi na deonici u izgradnji.

Mitić je velikom brzinom udario u parkiranu mašinu Mitić je velikom brzinom udario u parkiranu mašinu

On se automobilom marke „Golf“ kretao putem koji je zatvoren za saobraćaj i koji nije osvetljen, nakon čega je velikom brzinom udario u parkiranu mašinu za polivanje asfalta.

– Mitić je vozio automobil na deonici koja nije puštena u saobraćaj jer je još uvek u izgradnji. To se desilo na delu novog autoputa od Železničke stanice u Vranju do sela Suvi dol.

Mladić je poginuo na licu mesta, a uviđaj su po ovlašćenju osnovnog javnog tužioca izvršili službenici Policijske uprave u Vranju – kaže portparol PU Dragan Stamenković.

On dodaje da Mitić nije bio radnik preduzeća koje radi na izgradnji Koridora, već da je samo noću čuvao mehanizaciju. Miroljub Mitić bio je oženjen, a kako kažu oni koji su ga poznavali, dan pre pogibije rastao se sa suprugom.
 

– Znam ga kao dobrog dečka. Čuo sam da je imao problema u braku jer nisu mogli da dobiju dete.
 

Često je pio, a sudeći po komentarima koje je ostavljao na društvenim mrežama, u poslednje vreme je bio baš razočaran u svoj život. Ćesto je dolazio u Panevlje kod svojih pobratima, čak je znao i po dve nedelje da ostane u selu.

Svi smo šokirani jer se radi o mladom momku koga svi ovde poznajemo – priča meštanin Panevlja Dragan Stanković.

Sada pokojni Miroljub Mitić samo dan pre pogibije na svom fejsbuk profilu napisao je „slobodan od danas. Nema više moje drage i od ovog momenta sam slobodan čovek“. Telo Miroljuba Mitića  poslato je na obdukciju.

 

autor: Aleksandar Aca Stojković
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: