ŽANDARMERIJA džaba išla u Bosilegrad

Lokalne vesti - Subota 16.01.2016 - 10:22

Vranje - Sukoba u Bosilegradu nije bilo, ukratko glasi raport sa najnovijih dešavanja u tom gradu.

Protesti prošli mirno FOTO KIC Bosilegrad Protesti prošli mirno FOTO KIC Bosilegrad

Sve je bilo spremno za nevolju - dok je gradska vlast ispred zgrade Skupštine zakazala vanrednu sednicu parlamenta, dotle je opoziciona SNS organizovala protestni skup, a policija odgovorila dovođenjem čitavog voda žandarmerije za razbijanje uličnih nereda, zlu ne trebalo.

Na kraju je sve završeno miroljubivo. SNS nije protestovao samo protiv katastrofalnih rezultata  lokalne vlasti pod rukovodstvom predsednika opštine Vladimira Zaharijeva“ već i protiv komandira Policijske stanice u Bosilegradu Novice Stojanova.

Na kraju, SNS nije uspeo da sakupi više od stotinak svojih pristalica.

- Demonstranti su govorili o rasulu u opštini, pozivali na odgovornost i zatražili ostavke predsednika Vladimira Zaharieva i komandira PS Novice Stojanova i njegovog pretpostavljenog Slađana Velinovića, načelnika PU Vranje, zbog, kako je Kostadinova istakla, porasta kriminala i neprimenjivanja zakona - piše u svom saopštenju KIC Bosilegrad.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: