ZAPENILA fontana u centru!

Lokalne vesti - Utorak 25.10.2016 - 09:16

Fontana kod glavne Pošte u centru Vranja osvanula je u utorak ujutru puna pene od šampona ili nekog sredstva za pranje sudova.

Penušava fontana. Foto. S.Tasić/OK Radio Penušava fontana. Foto. S.Tasić/OK Radio

Održavanje ove fontane je u nadležnosti je Direkcije za izgradnju, a njenim radnicima ovakvi potezi stvaraju dodatan posao.

 

Slavoljub Đorđević, radnik koji radi na održavanju fontane, kaže da zamena vode i ispiranje traje obično 15 minuta, ali u ovakvim slučajevima mnogo duže.

 

- Kada se neko penušavo sredstvo ubaci u fontanu, stvara nam dodatni posao kod njenog ispiranja.

 

Obično vodu svakog petka promenimo za 15 minuta, a kada se ubaci ovako nešto, onda ispiranje traje duže, preko dva sata.

 

Ubacivanje šampona i tečnosti za pranje sudova nije štetno za fontanu, ni za pumpe, ni za mlazeve, i obično u toku godine tako nešto se desi četiri do pet puta - kaže Đorđević.

 

On dodaje i da je njegov utisak da tako nešto rade deca u dokolici i igri, i da za sada nije bilo štetnih posledica po fontanu.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: