Zaprašivanje čeka rebalans

Lokalne vesti - Utorak 30.06.2015 - 12:30

Iako je zaprašivanje komaraca, krpelja i glodara davno trebalo da bude završeno u Vranju, dezinsekcija i deratizacija kasne zbog rebalansa budžeta.

Poplave donele i ekološke nevolje Poplave donele i ekološke nevolje

Kako OK Radio saznaje, ove godine potrebno je više para za ubijanje insekata i glodara zbog poplava koje su zadesile jug Srbije.

Gradski većnik zadužen za zaštitu životne sredine Nemanja Nuhijević kaže da su potrebna tri puta veća sredstva od prošlogodišnjih.

– Radiće se zaprašivanje, ali se ne zna kada tačno. Radiće se dezinsekcija i deratizacija po svim mesnim zajednicama ugroženim nedavnim poplavama.

Prošle godine smo planirali samo za Vranje i Vranjsku Banju, ali sada moramo da obuhvatimo sve – kaže Nuhijević.

Prema njegovim rečima, još jedna dezinsekcija i deratizacija vršiće se i u septembru. Izvršilac posla znaće se nakon sprovedene javne nabavke.

Inače, prošle godine u te svrhe utrošeno je nešto više od milion dinara, a ove godine potrebno je najmanje tri miliona kako bi posao bio završen u svim delovima Vranja i okoline.

autor: Aleksandar Aca Stojković

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: