Zatvoren NOVI MOST u Hanu

Lokalne vesti - Utorak 06.12.2016 - 22:45

Novi betonski most u Vladičinom Hanu u utorak će zbog asfaltiranja biti zatvoren za saobraćaj od 11 do 17 časova, potvrđeno je iz Policijske uprave Vranje.

Novi most u Hanu će biti asfaltiran FOTO S. Tasić/OK Radio Novi most u Hanu će biti asfaltiran FOTO S. Tasić/OK Radio

Saobraćaj će biti  preusmeravan ka alternativnim pravcima, putnički preko Starog mosta ka pijaci i izlazu kod Veterinarske stanice, dok će se teretni usmeravati na isključenje u Cvećoj luki kod Džepa, u smeru ka Leskovcu,  i u selu Gramađe u smeru ka Vranju.

Rekonstrukcija Novog mosta u Hanu trajala je više od mesec dana, a asfaltiranje predstavlja  poslednje radove u okviru nje.

Čitav posao koštao je 12 miliona dinara, a sredstva su obezbeđena od strane „Puteva Srbije“, dok je izvođač radova preduzeće “Trace” iz Vranja.

Novi betonski most u Vladičinom Hanu građen je krajem sedamdesetih i početom osamdesetih godina prošlog veka.

Za vreme NATO agresije na SRJ, u više navrata je bombardovan, kada je delom i srušen.
 

Ovaj segment programa OK Radija podržan je od strane opštine Vladičin Han u okviru medijskog projekta. Stavovi izneti u prilogu ne odražavaju nužno stav opštine Vladičin Han.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: