Završeni "Dani Preobraženja"

Lokalne vesti - Sreda 20.08.2014 - 08:25

Vranje – U Kozjem Dolu kod Trgovišta, posle tri dana i ukupno 18 programa, u utorak su okončani peti „Dani Preobraženja“.

Najavni plakat manifestacije Najavni plakat manifestacije

U utorak su nastupale „Zvezde Granda“ - Biljana Sečivanović , Milan Topalović i Nemanja Anđelovića, a posle njih u tom selu na obali Kozjedolske reke, žurka je trajala do zore.

Treći završni dan manifestacije počeo je svetom liturgijom u crkvi Preobraženja gospodnjeg koju je služio episkop vranjski gospodin Pahomije sa sveštenstvom vranjske eparhije.

Program je nastavljen tradicionalnim saborom, a na velikoj bini smenjivali su se kulturno umetnička društva iz  Vranjske Banje, Babušnice i Vladičinog Hana i trubači Jovice Ajdarevića iz Vranja.

Učesnici ove trodnevne manifestacije takodje su bili Goca Tržan i „DJ Selekta“, „Džoli džamper“, „Crvena jabuka“ i „Bumerang“.

- Za tri dana 18 programa koje smo pripremili, na sceni u Kozjem Dolu videlo je između šest i sedam hiljada posetilaca, čime smo mi jako zadovoljni - kazala je Miljana Zlatković, predsednica Organizacionog odbora i pomoćnica predsednika opštine.

Programe „Dana Preobraženja“ pored velikog broja posetilaca iz Vranja i okoline, pratili su mnogi Pčinjani koji žive i rade u susednoj Makedoniji, zatim u Leskovcu, Nišu, Boru, Zaječaru, Kragujevcu, Beogradu i mnogim mestima u Vojvodini.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: