ZC: Nismo zabranjeni grad

Lokalne vesti - Četvrtak 25.09.2014 - 12:42

Nakon pisanja OK Radija o odluci menadžmenta ZC u Vranju da se od četvrtka naplaćuje ulaz u bolnički krug i taksistima, u našu redakciju stigao je demant koji prenosimo u celini bez ikakvih pravopisnih i gramatičkih ispravki.

demant Zdravstvenog centra Vranje demant Zdravstvenog centra Vranje

- Povodom informacije objavljene na Vašem radiju dana 24.09.2014. godine pod naslovom „Zdravstveni centar Vranje-zabranjeni grad“, Menadžment Zdravstvenog centra Vranje daje sledeći demantij: Niti v.d. direktor Zdravstvenog centra Vranje, niti bilo ko od rukovodstva nije dao ni pismeni ni usmeni nalog radnicima kapije da naplaćuju ulazak u bolnički krug, niti je bilo koji taksista do sada platio, niti će.

Znači ne postoji ni jedan dokaz tvrdnje, tim povodom, iznet na sajtu O.K., pod nazivom Z.C zabranjeni grad. Postoje samo špekulacije, neosnovane, kao i komentari vezani za ovo saopštenje.

Naročito se to odnosi na gradskog većnika (resor zdravstvo) koji kontinuirano daje komentare i ocenjuje nivo stručnosti zaposlenih u Zdravstvenom centru Vranje kao i organizacione sposobnosti menadžment tima.

Iako ni jedan dan radnog staža nema proveden u Zdravstvenom centru, rukovođen ciljevima sopstvene političke karijere, svojim proizvoljnim izjavama unosi zabunu u javnost.

Tačno je jedino da smo na najboljem putu da rešimo krucijalne probleme bolnice , i da za to imamo podršku resornog Ministarstva zdravlja R.S. – stoji u saopštenju koje je potpisao „menadžment Zdravstvenog centra Vranje“.

 

Aleksandar Aca Stojković

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: