ZC UDARIO NA MICETA: Najgora je bivša lepotica!

Lokalne vesti - Petak 20.11.2015 - 14:00

Na napade Saveta za zdravstvo SNS-a upućene ZC-u Vranje odgovorio je menadžment ove ustanove, u saopštenju koje zbog zanimljivosti pristupa prenosimo u celini.

Deo menadžmenta ZC-a Vranje FOTO OK RADIO Deo menadžmenta ZC-a Vranje FOTO OK RADIO

- Nismo očekivali da nas grupa kolega okupljena oko dr Miroljuba Miceta Stankovića podrži u našem nastojanju da na najbolji mogući način rukovodimo Zdravstvenim centrom niti da vidi ono što je svakom dobronamernom jasno i vidljivo: da imamo podršku Ministarstva zdravlja po čijim uputima upravljamo, podršku lokalne samopurave, Grada Vranja, građana i velikog broja zapošljenih u ZC, kao i da smo dobili od Evropskog Progresa velika sredstva za završetak operacionog bloka i veliki napor koji ulažemo da funkcionišemo kao ZC.

Uostalom, naš veliki pisac i nobelovac, Ivo Andrić rekao je istinu da „ništa nije ružno kao svet viđen očima bivše lepotice“.

Isto tako ne očekujemo da sve ovo navedeno pohvali bivši direktor ZC-a a sadašnji penzioner.

U svakom slučaju, mi njima iz Zdravstvenog saveta Srpske napredne stranke Vranje čestitamo slavu Svetog Arhanđela Mihaila i ukoliko slavu slave, želimo im sve najbolje.

U duhu hrišćanstva to želimo svima zaposlenima u Zdravstvenom centru i građanima Vranja čestitamo slavu - kaže se u saopštenju ZC Vranje.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: