ZC: Većnik Stajić nekompetentan!

Lokalne vesti - Sreda 30.07.2014 - 14:16

Povodom pisanja OK Radija na temu dugovanja Zdravstvenog centra za zakupninu prostorija ambulante u naselju Sobina u Vranju, saopštenjem za javnost oglasila se Služba za odnose s javnošću ZC.

Oštar napad na većnika Stajića Oštar napad na većnika Stajića

U dopisu prosleđenom medijima je saopšteno da je ambulanta u Sobini veliki problem sadašnjeg menadžmenta, ali da je nasleđen od prethodnog rukovodstva Zdravstvenog centra.

- Sve što se ovih dana pojavilo u javnosti na ovu temu jeste zapravo pokušaj aboliranja loših poteza prethodnog menadžmenta na čelu sa  Urošem Trajkovićem i minimiziranja duga od sedam miliona evra načinjenog u prethodnom periodu.

Izjava upravnika Doma zdravlja Vranje  Nenada Mladenovića je u potpunosti istinita i tačno je da ambulanta u kući Dejana Đorđevića ne ispunjava zakonom propisane uslove za obavljanje zdravstvene delatnosti što je nepobitno utvrdila republička zdravstvena inspektorka Sunčica Petrović – stoji u saopštenju.

U njemu se dalje dodaje da je član Gradskog veća zadužen za zdravstvo, inače doktor stomatologije Aleksandar Stajić nekompetentan da priča o Zdravstvenom centru.

- Gospodin Aleksandar Stajić nije kompetentan da govori o politici rukovođenja Zdravstvenog centra Vranje, na šta je javno i u nekoliko navrata upozoren u ranijem periodu.

On nije ni zadužen ispred Ministarstva zdravlja da otvara ambulante i određuje njihove lokacije – piše u saopštenju koje je potpisalo „odeljenje za odnose s javnošću“.

U njemu se na kraju dodaje da predstavnici menadžmenta Zdravstvenog centra Vranje „ne žele da se bave bilo kavim spekulacijama u sferi politike, jer je to daleko od stručnosti i opšte dobrobiti korisnika zdravstvenih usluga“.

autor: Aleksandar Aca Stojković

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: