ZC Vranje: Klime za POLA MILIONA

Lokalne vesti - Petak 28.08.2015 - 13:30

Rukovodstvo Grada Vranja uručilo je u petak Zdravstvenom centru Vranje 13 klima uređaja, vrednosti 450.000 dinara.

Rukovodstvo ZC-a i rukovodstvo Grada na istom zadatku Rukovodstvo ZC-a i rukovodstvo Grada na istom zadatku

Po rečima Zorana Antića, gradonačelnika Vranja, ova donacija predstavlja  jedan od vidova dobre saradnje sa ZC u rešavanju brojnih problema koji su vezani za opremanje ambulanti i stručnih službi.

- Lokalna samouprava je jasno rekla da će u narednim godinama planirati posebna budžetska sredstva, i to ne samo za opremanje ambulanti.

U narednom periodu ćemo izdvajati i sigurno veća sredstva za aparate i medicinska pomagala.

Potpisali smo smo i dali saglasnost za projekat sa EU PROGRESOM, koji će omogućiti izgreadnju Hirurškog bloka – podsetio je Antić.

Vladimir Stamenković, v.d. direktora ZC Vranje, podsetio je na ranije aktivnosti lokalne samouprave i zalaganja za izgradnju Hirurškog bloka, koji je izuzetno značajan zbog toga što su na njega upućeni ne samo građani Vranja, nego i Pčinjskog okruga i Kosovskog Pomoravlja.

Klima uređaji će biti raspoređeni po odeljenjima ZC, i neće biti korišćenje za kancelarijski prostor, izričito su naglasili predstavnici Grada Vranja.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: