ZC: Želimo da znamo ko su lekari koji kontaktiraju sa medijima

Lokalne vesti - Ponedeljak 07.04.2014 - 09:35

Reagujući na pisanje OK Radija, referentkinja za odnose s javnošću ZC u Vranju Beba Kanački ponovo se oglasila saopštenjem za javnost u kome još jednom, ovoga puta potpuno otvoreno preti lekarima zbog kontakta s medijima.

Kanački Kanački

Ona je saopštila da je OK Radio svojim pisanjem „pokrenuo nadležne organe i inspekcije da rade svoj posao“, objašnjavajući javašluk u Zdravstvenom centru na ličnom primeru.

Saopštenje i ovoga puta prenosimo u celini, bez ikakvih gramatičkih i pravopisnih ispravki.

- Poštovani Aleksandre, ne razumem zašto imate potrebu da građanima stalno objašnjavate šta sam napisala ili rekla.

Vi uporno vređate intelegenciju naših sugrađana i verovatno mislite da su glupi, te da ne mogu sami da razumeju ono što ja kažem.

Ja naprotiv, za razliku od Vas, ne mislim da su naši građani glupi i mislim da su veoma dobro razumeli šta sam ja rekla i bez da im Vi to "objasnite".

Vama hvala jer ste nam otkrili da postoje lekari koji rade suprotno medicinskoj doktrini.

Vi ste otkrićem da postoje lekari koji bez rukavica rade ginekološki pregled, kao i da "golim rukama" ušivaju, pokrenuli sve nadležne organe i inspekcije da rade svoj posao i još jednom, hvala Vam u ime građana koji se leče u Zdravstvenom centru Vranje.

Ne znam koga štitite, lekare koji nepropisno i protivno svim pravilima medicine rade ili Vam je ipak uloga da zaštitite građane i pacijente od takvih lekara.

Ja prva ne bih dozvolila da mi lekar bez rukavica uradi ginekološki pregled i imam prava da znam i kao građanin i kao osoba za odnose s javnošću u Zdravstvenom centru Vranje ko su ti lekari koji rade svoj posao suprotno pravilima struke i medicinske doktrine  – stoji u dopisu koji je potpisala Beba Kanački.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: