Značajna nagrada za TRACE

Lokalne vesti - Četvrtak 08.10.2015 - 08:04

Prestižna privredna nagrada „Lider konkurentnosti i održivog razvoja“ za 2015. godinu, koju svake godine dodeljuje „Dunavski biznis forum“ iz Novog Sada, dodeljena je u sredu bugarskoj kompaniji „Trace“.

Dunnav biznis forum nagradio Vranjance Dunnav biznis forum nagradio Vranjance

Ovoj vodećoj bugarskoj građevinskoj kompaniji iz Sofije, nagrada je dodeljena za izvanredne rezultate koje su u 2015. godini postigle njene firme u Srbiji: „Trace PZP Niš“ i „Trace PZP Vranje“.

Nagradu je na početku rada 4. Biznis foruma, u Rektoratu Novosadskog univerziteta, u ime „Trace“-a primio inženjer Predrag Spasov, generalni direktor preduzeća „Trace PZP Vranje“.

„Dunavski biznis forum“ objedinjuje privredne potencijale 215 miliona stanovnika 14 podunavskih zemalja sa ciljem da kod njih probudi preduzetnički duh, a da znanje i ideje učesnici pretoči u konkretne projekte.

Za četiri godine od kako je formiran, „Dunavski biznis forum“ je učinio mnogo na unapređenju ekonomske saradnje Srbije sa susedima, svim Podunavskim i drugim zemljama Evrope.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: