ZNACI postavljeni, počinje KAŽNJAVANJE

Lokalne vesti - Ponedeljak 06.02.2017 - 09:32

Radnici službe za upravljanje puteva „Vodovoda“ iz Vranja završili su postavljenje saobraćajnih znaka u ulicama pod novim režimom saobraćaja, kažu nadležni.

Ohridska, jedna od ulica koja je dobila znake sa zakašnjenjem FOTO: amaterski snimak Ohridska, jedna od ulica koja je dobila znake sa zakašnjenjem FOTO: amaterski snimak

Prema odluci Skupštine grada, 11 ulica u užem gradskom jezgru postalo je jednosmerno i novi režim saobraćaja je počeo da važi od početka ove godine.

 

Prema istoj odluci, dogovor gradskih vlasti i saobraćajne policije je da se vozači u prvih mesec dana ne kažnjavaju, već samo opominju i usmeravaju.

 

Međutim, u praksi se dešavalo da vozači dobijaju saobraćajne kazne u ulicama koje još uvek nisu bile propisno obeležene u skladu sa novim režimom saobraćaja, o čemu je OK Radio ranije izveštavao.

 

U međuvremenu, radnici „Vodovoda“ su završili posao na postavljanju vertikalne signalizacije u svim ulicama, kaže Dejan Stanojević, šef sektora za održavanje puteva.

 

- Svi potrebni saobraćajni znaci su postavljeni po novom projektu o regulaciji saobraćaja u gradu.

 

Sada su propisno obeležene i Ohridska i Čestelinska ulica, gde je bilo problema, kao i Sutjeskina i deo kod parking garaže iza Hotela Vranje.

 

Sve bočne ulice su sada dobile znake za usmerenje saobraćaja u pravom smeru – kaže Stanojević.

 

Prema istom projektu, menja se i režim parkiranja u centru grada, što zahteva rad na horizontalnoj signalizaciji, a taj posao tek treba da se uradi.

 

- Čekamo da se vremenski uslovi poboljšaju i da se otopi sav sneg u gradu.

 

Očekujem da se tokom marta i aprila završi posao na obeležavanju svih ulica gde je promenjen režim parkiranja – najavljuje Stanojević.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: