ZONE se vratilo za 500 ljudi

Lokalne vesti - Utorak 31.01.2017 - 11:45

U pet dana prikazivanja filma „Vrati se Zone“ u Vranju prodato je oko 500 karata, što različiti činioci različito tumače.

Sa potpisivanja ugovora o donaciji filmu Sa potpisivanja ugovora o donaciji filmu

Činjenica je da je za pet dana u sali OKC - a organizovano 15 projekcija filma, pa se može reći da je prosečno po predstavi “Zonu” gledalo oko 33 posetioca po predstavi, ili manje od 100 ljudi dnevno.

U organizaciji Omladinskog saveza grada Vranja film je prikazivan od 26. do 31. januara, od 16, 18 i od 20 časova, po ceni od 250 dinara.

Dragan Nisić, predsednik Omladinskog saveza, ocenjuje da je posećenost filmu odlična.

- Sala u OKC - u ima oko 100  sedišta. Bez obzira što projekcije traju već nekoliko dana, još uvek vlada interesovanje za ovaj film, u poređenju sa ostalim filmovima iz domaće produkcije.

U prva dva dana je bilo veliko interesovanje, a kasnije malo manje, tako da smo u proseku prodavali po 40 karata po projekciji
- kaže Nisić.

Grad Vranje je inače iz budžeta izdvojio 2,5 miliona dinara donacija za potrebe snimanja ovog filma, a neke scene su snimane i u Vranju.

Na predpremijernom prikazivanju ovog ostvarenja u Sportskoj hali u Vranju prodato je preko 2.500 karata, za čiju projekciju je Turistička organizacija poslala obaveštenje o prikazivanju javnim preduzećima, tražeći na sofisticiran ili manje sofisticiran način da kupe karte.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: