Zvezda u Surdulici ipak po danu

Lokalne vesti - Petak 14.08.2015 - 11:45

Vranje - Crvena zvezda ipak neće igrati pod svetlima reflektora sa Radnikom u Surdulici, pošto su komesar za bezbednost Superlige i policija tražili da se susret šestog kola Superlige, koji je na programu u nedelju, odigra u dnevnom terminu, piše Blic.

Najava za utakmicu sezone na tviter nalogu Radnika Najava za utakmicu sezone na tviter nalogu Radnika

- Zbog utakmice visokog rizika preporučeno nam je da sa Zvezdom igramo u dnevnom treminu jer je osvetljenje u ulicama blizu stadiona loše, biće puno ljudi i milicija ne može na najbolji način da to iskontroliše uveče - kazao je sekretar Radnika Nebojša Arsić.

Ranije je planirano da se prvi meč u istoriji Surdulice u noćnom terminu odigra baš kada u goste bude dolazio beogradski velikan, zbog čega su i radovi postavljanja reflektora trebali da budu završeni do vikenda.

Sada je ipak izvesno da će ta čast pripasti Voždovcu, koji će gostovati Radniku u osmom kolu, poslednjeg vikenda avgusta.

- U četvrtak su podignuta dva reflektora sa sijalicama, a u petak će i treći. U ponedeljak će biti završen i četvrti jer ćemo sačekati da prođe utakmica sa Zvezdom, pa ćemo naredne nedelje probati reflektore - rekao je Arsić.

Utakmica Radnika i Crvenezvezde na programu je u nedelju 16. avgusta od 17 sati, uz najavljeni prenos na Areni sport 3.
 

Blic OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: