U sudaru dva autobusa na Paliluli povređene 23 osobe

Nacionalne vesti - Petak 07.08.2015 - 14:11

U sudaru dva autobusa danas oko 12.10 časova na Slanačkom putu u Beogradu povređene su 23 osobe, izjavila je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Putnici uglavnom zadobili povrede glave. FOTO: OK Radio/A.Stojkovic Putnici uglavnom zadobili povrede glave. FOTO: OK Radio/A.Stojkovic

BEOGRAD - U sudaru dva autobusa danas oko 12.10 časova na Slanačkom putu u Beogradu povređene su 23 osobe, izjavila je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Macura je rekla da je 15 osoba prevezeno u Urgentni centar i da su uglavnom zadobile povrede glave.

Sedam lica prevezeno u zdravstvenu ustanovu na Zvezdari, a jedna osoba na maksilofacijalnu hirurgiju, istakla je portparol Hitne pomoći.

Na lice mesta upućeno je šest lekarskih ekipa, kazala je Macura i dodala da se sudar dogodio na Slanačkom putu kod toplane u pravcu prema Lešću.

Kako prenose beogradski elektronski mediji, sudar se dogodio kada je vozač privatnog prevoznika na liniji 35 iznenada prešao u suprotnu traku i udario u autobus GSP, pri čemu su oba vozača povređena, ali nisu prevezeni u bolnicu, jer su samo ugruvani, pa su im povrede sanirane na licu mesta.
 

TANJUG

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: