Aerodrom upošljava 65 radnika

Nacionalne vesti - Nedelja 19.07.2015 - 15:33

Aerodrom Nikola Tesla objavio je javni poziv za angažovanje 65 osoba različitih obrazovnih profila radi stručnog osposobljavanja i usavršavanja.

aerodrom dobio dozvolu za nova zaposljavanja FOTO: OK Radio/ A.Stojkovic aerodrom dobio dozvolu za nova zaposljavanja FOTO: OK Radio/ A.Stojkovic
Poziv se upućuje na osnovu Zaključka Komisije Vlade Srbije za davanje saglasnosti za novo zapošljavanje i dodatno radno angažovanje, od 30. juna 2015. godine, saopšteno je iz te kompanije.
 
Aerodromu Nikola Tesla potrebni su diplomirani inženjeri saobraćajne struke, diplomirani inženjeri mašinske struke, diplomirani inženjeri elektrotehničke struke, diplomirani inženjeri građevinske struke, diplomirani pravnici, visoko obrazovanje bezbednosne struke, 4. stepena stručne spreme tehničke, ekonomske, turističke struke, elektroničari računara, gimnazijalci. 
 
S jedne strane, angažovanje stručnih i kreativnih ljudi doprineće i podržaće snažni rast Aerodroma, a sa druge, izabrani kandidati dobijaju priliku da steknu praksu i iskustvo radeći u dinamičnoj i uspešnoj kompaniji, saopšteno je iz Aerodroma Nikola Tesla. 
 
Kriterijumi na osnovu kojih će se izabrati kandidati, uz dokumentaciju koja dokazuje potrebni nivo i vrstu obrazovanja, su i postignut uspeh u školovanju i dužina školovanja.
Beta/OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: