Alimpijević: Moj tim je nov – ima još vremena

Nacionalne vesti - Subota 23.09.2017 - 09:14

Dušan Alimpijević, trener Crvene zvezde, rekao je posle poraza od Olimpijakosa da je njegova ekipa i dalje u fazi stvaranja, kao i da ima još dovoljno vremena.

Zvezda ima deset dana da se spremi za početak ABA lige FOTO: Starsport Zvezda ima deset dana da se spremi za početak ABA lige FOTO: Starsport

"Imali smo problem sa skokom, kao i neke manje probleme sa povredama – tako da nismo igrali punom snagom. Moj tim je nov, a nedostali su nam i igrači na određenim pozicijama.

Imamo i dalje deset dana da se spremimo za početak ABA lige", rekao je Alimpijević.

Srpski i regionalni šampion poražen je u polufinalu prijateljskog turnira 70:56, pa će u nedelju od 17 časova igrati za treće mesto protiv Uniksa.

Crveno-beli nisu uspeli da pariraju veoma raspoloženom rivalu, a treba istaći i da su igrali bez kapitena Branka Lazića i Ognjena Dobrića, kao i poslednjeg pojačanja Pera Antića.

Ekipa sa Malog Kalemegdana u pohod na četvrtu uzastopnu titulu u regionalnoj ligi kreće naredne subote protiv Mornara u Pioniru.

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: