Arena: Tokom koncerta napadnut radnik obezbeđenja

Nacionalne vesti - Četvrtak 29.09.2016 - 08:21

Beograd -- Radnik obezbeđenja u Kombank areni u Beogradu povređen je kada ga je nepoznata osoba napala nožem, javlja “Blic”.

Incident se dogodio na koncertu posvećenom Tomi Zdravkoviću; Foto: R. Ristić Incident se dogodio na koncertu posvećenom Tomi Zdravkoviću; Foto: R. Ristić

Incident se dogodio na koncertu posvećenom Tomi Zdravkoviću.

Kako piše "Blic", mladić star oko 20 godina, koji je radio na obezbeđivanju koncerta isečen je nožem po levoj butini kada je pokušao da razdvoji dvojicu mladića koji su se svađalii.

"Došlo je do koškanja između dvojice mladića koje je radnik obezbeđenja pokušao da rastavi i tom prilikom je zadobio površinsku ranu na nozi od oštrog predmeta za koji ne znamo uopšte da li je u pitanju nož.

Dežurne ekipe Hitne pomoći kod Arene prevezle su ga u KBC "Bežanijska kosa" na previjanje i verujemo da je do sada već i otpušten.

Mladići koji su izazvali incident, izbačeni su iz Arene, a policija nije reagovala.


Koncert se odvija najnormalnije, ulazi su slobodni za ulaz i izlaz" rekla je za "Blic" Danijela Rakić, potparol Kombank arene.

Blic, B92 OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: