Atentat na Beka - sve što se zna

Nacionalne vesti - Subota 15.11.2014 - 10:16

Inspektori beogradske policije na mestu pucnjave sinoć su pronašli tragove za koje veruju da će ih dovesti do napadača na Milana Beka.

Policija na mestu atentata FOTO Blic Policija na mestu atentata FOTO Blic

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da je policija pronašla četiri čaure i jedno zrno na mestu gde su dve osobe sinoć pokušale da ubiju biznismena Milana Beka.

Stefanović je istakao i da policija intenzivno radi u nekoliko pravaca na otkrivanju motiva za pokušaj ubistva, ali da, prema dosadašnjim informacijama, oni koji su pucali nisu bili profesionalci.

Stanje ranjenog Milana Beka je jutros stabilnije u odnosu na proteklu noć, saopštio je Klicinički centar Srbije. Beko je pogođen jednim metkom u grudi a drugim u stomak.

Lekari su ga operisali, nakon čega su rekli da su njegove povrede izuzetno teške.

 Vozač Milana Beka video je lice napadaču koji je ispalio dva hica u njegovog šefa ispred kuće u Ulici Andre Nikolića.

 Beko je odmah prebačen u beogradski Urgentni centar, gde he dovežen bez svesti, a sa njim je bio vozač.

Načelnik beogradske policije u cilju hapšenja izvršioca sinoć je naredio akciju "Vihor" - odnosno blokadu svih glavnih saobraćajnica u gradu, mostova, izlaza iz grada ali i pojačanu kontrolu državne granice.

Prema nekim glasinama vozač Milana Beka video je lice napadaču koji je ispalio dva hica u njegovog šefa ispred kuće u Ulici Andre Nikolića.

Kako saznaje "Blic", Milan Beko je u trenutku kad je napadač pucao u njega pričao telefonom sa advokatom Nenadom Popovićem.

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je za Blic da je gotovo uveren da će u danima koji su pred nama oni koji su pokušali ubistvo Milana Beka biti pronađen i izvedeni pred lice pravde.

Premijer je dodao da napad na biznismena nije bio profesionalno izveden.
 

Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: